Personal trainer gezocht fit20 Amersfoort en Barneveld

fit20 3 jaar

fit20 Amersfoort en Barneveld zijn hard aan het groeien en wij zijn daarom op zoek naar een Personal Trainer voor beide fit20 studio’s.

fit20
fit20 is een internationale franchise formule voor Personal Training, met inmiddels meer dan 130 vestigingen.

In kleinschalige studio’s worden onze gasten in slechts 20 minuten per week fit, sterk en gezond getraind, altijd onder begeleiding van een Personal Trainer. We boeken uitstekende resultaten met onze innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen trainingsmethode.

fit20 leden zijn voornamelijk mensen die weinig tijd hebben, mensen die niet 2 a 3 keer per week willen sporten, mensen die veel waarde hechten aan échte persoonlijke begeleiding, mensen die niet houden van de gewone sportschool en/of mensen die de training van fit20 gebruiken als ondersteuning bij een andere sport.

Functie:
Voor onze studio’s in Amersfoort en Barneveld zijn we op zoek naar een Personal Trainer die ons team komt versterken. Het betreft een functie voor 8 uur per week. Tevens zetten we je graag extra in bij verlof van collega’s. Er is uitzicht op uitbreiding naar extra dagdelen naarmate fit20 Amersfoort en Barneveld verder groeien. Om de fit20 training op de juiste manier te kunnen geven zal je opgeleid worden aan de fit20 Academy.

Dus... vind jij het leuk om:
Mensen een persoonlijke, fysieke training te geven en ze iedere week te begeleiden naar een topprestatie? Te werken in een groeiende studio? Zelfstandig te werken? Te blijven leren en jezelf altijd te verbeteren?

En heb of ben jij:
Een achtergrond in sport, fitness, gezondheid of aanverwante ervaring en een opleiding hierin gehad? Goede sociale vaardigheden en een klantgerichte houding. Net dat beetje extra wat een personal trainer nodig heeft.

Stuur dan je motivatie, CV en foto vóór 1 maart 2020 naar rijkvangeresteijn@fit20.nl.